Izdelki na voljo tudi v lekarnah, specializiranih trgovinah in telefonski številki 056632440

 
 
 

Liverin Forte

Liverin Forte

Zdrava ter polno delujoča jetra so bistvena za zdravje in dobro počutje, saj delujejo kot čistilna naprava telesa. Vsak četrti Slovenec ima zamaščena jetra*, ki so posledica nezdravega načina prehranjevanja, stresnega vsakdana, kajenja, jemanja zdravil, ... Tak način življenja obremeni jetra, ki ne zmorejo več opravljati svoje funkcije čiščenja telesa. Če poskrbimo, da delujejo pravilno, pa te škodljive snovi in toksine iz telesa izločijo

Vas skrbi, da imate zamaščena jetra? Ne spreglejte znakov, razstrupite se pravočasno!

Stanje zamaščenih jeter je alarmantno in pesti že vsakega 4. Slovenca*, obenem pa ga težko prepoznamo, saj poteka brez izrazitih simptomov. Najočitnejši znaki zamaščenih jeter so denimo:

 • kopičenje maščobe v predelu trebuha, 
 • nenehna utrujenost, 
 • poslabšana koncentracija, 
 • konstantni glavoboli,
 • oslabljena prebava, 
 • težave s kožo. 

Prvi, ko želimo kvalitetno razstrupljanje jeter**

Liverin Forte je prehransko dopolnilo, ki že 17 let slovi po svoji originalni formuli, v kateri poleg pegastega badlja združuje izvlečke še 11 drugih aktivnih učinkovin za popolno razstrupljanje jeter in čiščenje telesa.

Zakaj izbrati Liverin Forte?

 • Naraven izdelek, najbolj priporočan za jetra s strani slovenskih farmacevtov***
 • Sinergija 12 aktivnih učinkovin za prave rezultate
 • Poleg pegastega badlja vsebuje sladki koren, indijsko kosmuljo, vitamine B, vitamin E
 • Jetra razstrupi, obnovi in zaščiti (pegasti badelj)
 • Pripomore k urejeni prebavi (indijska kosmulja)
 • Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti (vitamini B)

Razstrupite se pravilno!

Priporočljivo je, da jetra razstrupljamo vsaj enkrat, če ne večkrat letno. Pomembno je, da ob tem ne hitimo - v nekaj dneh telesa ne bomo očistili vseh strupov, ki so se tam nabirali leta in leta. Na voljo je trimesečna terapija in rešitev, ki jo največkrat priporočajo slovenski farmacevti***.

 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Zaradi dela sem pogosto pod stresom, težko se prehranjujem zdravo in rad spijem kakšen kozarček v družbi. Vse to je obremenilo moja jetra, bil sem utrujen in izčrpan ... farmacevt mi je svetoval Liverin Forte in vesel sem, da sem končno razbremenil svoja jetra."

Nejc (direktor) 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Po trimesečni terapiji sem opazila, da se je moje počutje izboljšalo – nisem bila več utrujena in izčrpana, moja koža je bila normalna, imela sem lepšo polt in bolj urejeno prebavo."

(Aleksandra, podjetnica)

Nanj prisegajo mnogi. Preizkusite ga tudi vi in izberite odločitev, ki je odgovorna.

 -------

 

Potrebujete pomoč pri razstrupljanju? Prenesite brezplačni vodič!


*Lekarniška zbornica Slovenije, 2018/**IQVIA Slovenija, IMS Market Viewer, 2007-2022/***Aktualna raziskava o najpogosteje priporočanih izdelkih brez recepta v slovenskih lekarnah (FarmAsist d.o.o., 2016/2017)

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke. Spletni piškotki so samo analitski, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.