Liverin Forte

Liverin Forte

Liverin Forte je prehransko dopolnilo, ki že 15 let slovi po svoji originalni formuli, v kateri združuje izvlečke 12 aktivnih učinkovin za razstrupljanje telesa. Je številka 1 za jetra* in najbolj priporočen izdelek za razstrupljanje jeter po izboru slovenskih farmacevtov.**

''Zamaščenost jeter je težava, ki pesti vsakega 4 Slovenca.*''
Ste prepričani, da niste med njimi tudi vi?

Pri izdelkih za razstrupljanje telesa zaupajmo naravi

Med naravne učinkovine po katerih posegamo, ko želimo očistiti zamaščena jetra, spada pegasti badelj. Učinkovina iz pegastega badlja, ki pravzaprav podpira dobro delovanje jeter in ohranja njihovo zdravje je silimarin. Če ga združimo še s številnimi drugimi naravnimi učinkovinami, pa lahko dosežemo učinkovitost razstrupljanja in čiščenja jeter, ki jo zagotavlja le Liverin Forte.

Čiščenje jeter s pomočjo sinergije 12 učinkovin

Originalno formulo Liverina Forte poleg silimarina iz pegastega badlja sestavljajo še:

  • glicirizin iz golostebelnega sladkega korena, ki podpira imunski sistem, pomaga pri hujšanju oz. nadzoru teže ter pomaga ohranjati lepo polt,
  • indijska kosmulja, ki prispeva k normalnemu delovanju prebavnega trakta,
  • vitamini B kompleksa, ki prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, ohranjanju normalne kože in zaščite celic pred oksidativnim stresom,
  • vitamin E, ki je potreben za vzdrževanje energije in splošne vitalnosti.

Sinergija aktivnih učinkovin skrbi za trojno delovanje Liverina Forte, ki jetra razstrupi, obnovi in zaščiti.

Čas je za razstrupljanje

Razstrupljanje se priporoča vsaj enkrat letno, traja pa naj tri mesece, kolikor jetra pravzaprav potrebujejo za obnovo. S primerno terapijo lahko v omenjenem časovnem obdobju pričakujemo spremembe v zamaščenosti jeter in proti koncu terapije razmaščena, zdrava jetra. Za doseganje optimalnih rezultatov je pomembno, da posežemo po preverjenih rešitvah – zato je na voljo celotna trimesečna terapija Liverina Forte (240 tablet), ki si jo lahko zagotovite po 20 % ugodnejši ceni.

Darilo: vodič za razstrupljanje

V sodelovanju s priznano magistro dietetike in diplomirane inženirke laboratorijske biomedicine, Bernardo Habe, smo posebej za vas zasnovali vodič, ki vam bo v pomoč in podporo pri prvih korakih na poti čiščenja jeter. Ob nakupu boste prejeli vodič, v katerem boste našli brezplačni 4-tedenski jedilnik, motivacijski dnevnik za sledenje napredka ter osnovna vodila za razstrupljanje telesa in jeter. Končno se znebite težav, ki jih povzročajo zamaščena jetra.

ŽELIM VODIČ >

*IQVIA Slovenija, IMS Market Viewer, 2007-2021.
**Aktualna raziskava o najpogosteje priporočanih izdelkih brez recepta v slovenskih lekarnah (FarmAsist d.o.o., 2016/2017).

 

Čas je za razstrupljanje

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
RAZUMEM

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.