Liverin Forte

Liverin Forte

Zdrava ter polno delujoča jetra so bistvena za zdravje in dobro počutje, saj delujejo kot čistilna naprava telesa. S poletnimi pregrehami (nezdrava hrana, alkohol, kava, kajenje, ...) obremenimo telo. Če naša jetra delujejo pravilno, pa te škodljive snovi in toksine izločijo.

Iz zdravih jeter ne izhajata le dobro počutje in vitalna energija, temveč tudi lepši izgled. Ko smo čisti navznoter, smo lepši ter bolj sijoči tudi navzven – naša koža je bolj sijoča, polt lepša, ... mi pa bolj samozavestno vstopamo v tople poletne dni.

 

Prvi, ko želimo kvalitetno razstrupljanje jeter*

Liverin Forte je prehransko dopolnilo, ki že 15 let slovi po svoji originalni formuli, v kateri poleg pegastega badlja združuje izvlečke še 11 aktivnih učinkovin za popolno razstrupljanje jeter in čiščenje telesa.

 

Zakaj izbrati Liverin Forte?

  • Naraven izdelek, najbolj priporočan za jetra s strani slovenskih farmacevtov**
  • Sinergija 12 aktivnih učinkovin za optimalne rezultate
  • Poleg pegastega badlja vsebuje sladki koren, indijsko kosmuljo, vitamine B, vitamin E
  • Jetra razstrupi, obnovi in zaščiti (pegasti badelj)
  • Pomaga ohranjati sijočo kožo in lepo polt (niacin, sladki koren)
  • Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti (vitamini B)

 

Razstrupite se pravilno!

Priporočljivo je, da jetra razstrupljamo vsaj enkrat, če ne večkrat letno. Pomembno je, da ob tem ne hitimo - v nekaj dneh telesa ne bomo očistili vseh strupov, ki so se tam nabirali leta in leta. Na voljo je trimesečna terapija in rešitev, ki jo največkrat priporočajo slovenski farmacevti**.

 

 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

''Nisem več izčrpan, odvečni kilogrami okrog trebuha so se začeli topiti, prebava pa je bolj urejena.'' (Nejc, direktor)

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

''Nisem bila več utrujena, moja koža je bila normalna, imela sem lepšo polt, bolj urejeno prebavo in manj kilogramov.'' (Aleksandra, podjetnica)

 

Nanj prisegajo mnogi. Preizkusite ga tudi vi in izberite odločitev, ki je odgovorna.

 

*IQVIA Slovenija, IMS Market Viewer, 2007-2021/**Aktualna raziskava o najpogosteje priporočanih izdelkih brez recepta v slovenskih lekarnah (FarmAsist d.o.o., 2016/2017).

 

 

Čas je za razstrupljanje

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.