SOGLASJE ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

 
 
 
 

IZPOLNITE OBRAZEC IN SODELUJTE V VELIKI POMLADNI NAGRADNI IGRI

Z oddajo soglasja dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki obdelujejo za namen poprodajnih aktivnosti podjetja Sanofarm do preklica. Z oddajo izpolnjenega obrazca sem seznanjen, da lahko od podjetja v vsakem trenutku zahtevam vpogled kateri moji osebni podatki se obdelujejo, kje so hranjeni in s kakšnim namenom se moji podatki obdelujejo, da lahko zahtevam popravek osebnih podatkov ter izbris osebnih podatkov skladno z Uredbo EU 2016/679 razen v primeru, da za to obstajajo zakonska podlaga, ki to preprečuje.

Vse dodatne informacije in pojasnila so obrazložena v splošnih pogojih, ki jih odobrite z oddajo dotičnega obrazca.

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s splošnimi pogoji. Objavljeni so TUKAJ.

    1. Sanofarm d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
RAZUMEM

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.