Izdelki na voljo tudi v lekarnah, specializiranih trgovinah in telefonski številki 056632440

 
 
 

Black Friday - odštevamo dneve do izjemnih ugodnosti!

Black Friday - odštevamo dneve do izjemnih ugodnosti!

16.11.2023

Čarobni čas nakupovanja je spet pred nami, saj se bliža eden najbolj pričakovanih nakupovalnih dni v letu - Black Friday! Pripravite se na nepozabno izkušnjo nakupovanja, saj vam obljubljamo izjemne popuste na vaše najljubše izdelke. 

 

S kodo BLACK30, boste poskrbeli za napolnitev poličk vaše domače lekarne z našimi naravnimi, varnimi in učinkovitimi izdelki za odrasle in otroke. Naša široka paleta izdelkov poskrbi za dobro počutje celotne družine z izdelki, v katerih so skrbno izbrane rastline v premišljenih kombinacijah.

 

Kako do popusta? Enostavno! Od četrtka 23. novembra do nedelje 26. novembra boste napolnili košarico ter ob koncu nakupa vpisali kodo, s katero si boste zagotovili popust na celoten znesek. 

 

Želimo vam lepo nakupovanje! 

 

 

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke. Spletni piškotki so samo analitski, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.