Izdelki na voljo tudi v lekarnah, specializiranih trgovinah in telefonski številki 056632440

 
 
 

Zaposlimo strokovnega sodelavca na terenu (m/ž)

Zaposlimo strokovnega sodelavca na terenu (m/ž)

23.02.2023

Imaš rad delo z ljudmi in te veseli delo na terenu? Ti je blizu področje prehranskih dopolnil in medicinskih pripomočkov, ki prispevajo k zdravemu načinu življenja? Si želiš dinamičnosti in samostojnosti na delovnem mestu?

V Sanofarmu boš imel(-a) veliko priložnosti, da svoje izkušnje in/ali znanje na področju zdravja ljudi spremeniš v poslovne izzive in uspehe. Sanofarm tvorimo ekipa ambicioznih sodelavcev, ki uspešno že 20 let na slovenskem trgu tržimo izdelke s področja fitoterapije in medicinskih pripomočkov priznanih svetovnih proizvajalcev (npr. NoDol, Liverin, Fitobimbi idr.). Smo dinamično in hitro rastoče podjetje z večletno odlično bonitetno oceno, ki je kredibilen partner do svojih kupcev, sodelavcev in ostalih deležnikov, predvsem pa odgovorno izpolnjuje svoje poslanstvo do zdravja ljudi.

Kandidati in kandidatke, ki ste se prepoznali v zgornjem opisu in imate ustrezne kompetence za zasedbo razpisanega delovnega mesta vabimo, da nam svojo prijavo posredujete do 31. 03. 2023 na elektronski naslov: razpis@sanofarm.si ali po pošti na naslov Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola. Vabljenje na razgovor bo potekalo sproti, še pred zaključkom razpisa, zato ne odlašaj. Izkoristi priložnost in se prijavi ter nas prepričaj, da skupaj zmoremo bolje, višje in hitreje.

Več o prijavi na razpisano delovno mesto najdete v priloženem pdf dokumentu. 

 

Dokumenti

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke. Spletni piškotki so samo analitski, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.