Zaposlimo grafičnega oblikovalca (m/ž)

Zaposlimo grafičnega oblikovalca (m/ž)

16.05.2022

Imaš občutek za estetiko? Ti leži večopravilnost in si želiš pridobiti raznolike izkušnje?

V Sanofarmu boš imel(-a) veliko priložnosti za kreativno izražanje. Smo ambiciozno, dinamično in hitro rastoče podjetje na področju fitoterapije in medicinskih pripomočkov, ki si želi nadgradnje svoje vizualne identitete. Zato vabimo kandidate s področja grafičnega oblikovanja, da se nam pridružite in pustite svoj pečat! Zaradi novih poslovnih izzivov in potrebe po širitvi ekipe v oddelku marketinga iščemo vsestransko osebo, ki bo samostojno oblikovala materiale s področja vizualne komunikacije.

Podjetje Sanofarm d.o.o. uspešno deluje že 19 let na slovenskem trgu fitoterapevtskih izdelkov. Svojim strankam ponujamo izključno naravne, visokokakovostne, varne in učinkovite fitoterapevtske izdelke (npr. NoDol, Liverin, Fitobimbi idr.). Proizvodi temeljijo na dolgoletni tradiciji, izdelki pa so izdelani s pomočjo najmodernejše tehnologije in sodobnih spoznanj s področja fitoterapije.

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo priložnost sodelovanja v našem podjetju, ki bo skupaj z vami še naprej pisalo uspešno zgodbo. Svojim sodelavkam in sodelavcem dajemo možnost, da v okviru ekipe rastejo z izzivi podjetja, so odgovorni za svoje delo in naloge ter si na ta način bogatijo svoj karierni portfolio.

Če si proaktivna in ambiciozna oseba, predvsem pa, če želiš rasti v krogu strastnih in zagnanih sodelavcev, se nam čimprej javi (najkasneje do 18. 07. 2022) na naslov Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola ali na elektronski naslov: razpis@sanofarm.si. Vabljenje na razgovor bo potekalo sproti, še pred zaključkom razpisa, zato ne odlašaj. Izkoristi priložnost in se prijavi.

Več o prijavi na razpisano delovno mesto najdete v priloženem pdf dokumentu. 

 

Dokumenti

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.