Znani so nagrajenci velike nagradne igre!

Znani so nagrajenci velike nagradne igre!

17.12.2021

Št. 1 med izdelki za jetra – Liverin Forte* je v letošnji jeseni poskrbel za celovito prečiščevanje telesa in razstrupljanje jeter. Zdrava in polno delujoča jetra so namreč bistvena za naše zdravje in dobro počutje, saj delujejo kot čistilna naprava telesa. Iz njega odstranjujejo škodljive snovi in toksine ter tako poskrbijo za močno ter zdravo telo. Ker obremenjena in zamaščena jetra za obnovo potrebujejo vsaj tri mesece, hitre rešitve ne bodo delovale. Po jesenski trimesečni terapiji z Liverinom Forte je zato nastopil čas, da nagradimo tiste, ki ste sprejeli odgovorno odločitev. Čas je, da poleg telesa razstrupite še duha in se nam pridružite na doživetju v Rimskih termah, ki bo razstrupilo še duha!

Kdo so srečni nagrajenci?

Veliko nagrado, 6-dnevni razstrupljevalni paket za dve osebi za razstrupljevalno doživetje s polpenzionom v hotelu s štirimi zvezdicami (Rimski dvor), prejme Jerneja Štor.
Enodnevne razstrupljevalne pakete za 2 osebi v Rimskih termah prejmejo:

1. Valetudino razstrupljevalno kopel (kopel z zeliščnim dodatkom in zeliščnim čajem) s celodnevnim vstopom v deželo savn ter celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu Rimskih term prejme Špela Savšek.

2. Mehansko limfno drenažo (medicinsko kozmetični terapevtski tretma, ki pomaga pri odtekanju toksinov, maščob in tekočin iz telesa) s celodnevnim vstopom v deželo savn ter celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu Rimskih term prejmeta Elizabeta Laznik in Maja Voglar Kenk.

3. Detox tretma Dr. Spiller (peeling in obloga iz morskih alg za razstrupljanje telesa, učvrstitveni losjon) s celodnevnim vstopom v deželo savn ter celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu Rimskih term prejme Pia Gruškovnjak,

4. Masažo s soljo (masaža celotnega telesa s soljo in s hranljivim oljem) ter celodnevni vstop v deželo savn ter celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu Rimskih term prejme Marko Orehek.

Vstop v bazenski kompleks z zdravilno termalno vodo in bogat svet savn v Rimskih termah za 2 osebi prejmejo:

1) Aleksander Krpić,
2) Kristina Lopert,
3) Rok Berovic,
4) Tjaša Dečman,
5) Anamari Podergajs.

Razstrupljevalne tretmaje z Liverinom Forte prejmejo:

1) Aleksandra Hartman,
2) Albina Kosmač Premrov,
3) Danijel Zbičajnik,
4) Marko Kmetič,
5) Živa Banfi.

Hvala vsem, ki ste sodelovali v veliki nagradni igri ''Liverin Forte vas popelje na razstrupljevalno doživetje v Rimske terme''.


*IQVIA Slovenija, IMS Market Viewer 2007-2021.

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.