Poiščite Bimbija na 11. Otroškem bazarju!

Poiščite Bimbija na 11. Otroškem bazarju!

29.08.2016

Dragi malčki in korenjaki,

vsem pogumnim prvošolcem in malčkom, ki vstopajo v vrtec želimo prijeten in zdrav začetek septembra!

Od 9.-11.9. 2016 vas Fitobimbijev medo Bimbi pričakuje na 11. Otroškem bazarju. Ta se bo odvijal na Gospodarskem razstavišču, od petka do nedelje, med 9.00 in 19.00 uro.

Ker je Bimbi vesel in živahen, ga boste morali pocukati za rokav in z veseljem se bo z vami postavil pred foto objektiv, vam razdelil balone ali pomagal pri barvanju pobarvank.

Starši pa si boste na 11. Otroškem bazarju lahko zagotovili brezskrbne zimske dni z izdelki Fitobimbi, ki rešujejo vse najpogostejše težave najmlajših. Izkoristili boste lahko sejemske ugodnosti in izdelke tudi sami preizskusili.

Veselimo se vašega obiska in vas že nestrpno pričakujemo.

Ekipa Sanofarm

 

Pobarvanka Fitobimbi

Izpolnite obrazec in poslali vam bomo pobarvanko Fitobimbi.

    1. Sanofarm d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.