Vedno vitalni, večno mladi*

Vedno vitalni, večno mladi*

10.12.2021

Ste pogosto utrujeni, velikokrat zbolite in nimate prave energije?

Razlog je morda prav v oskidativnem stresu,ki nastane zaradi delovanja prostih radikalov na celice. Prosti radikali nastanejo zaradi stresa, onesnaženega okolja, pesticidov, umetno pridelane hrane, kajenja in občasnega uživanja alkohola. Nastajajo vsakodnevno, proti njim se lahko borimo z vsakodnevnim uživanjem antioksidantov

Kaj povzroča oksidativni stres

Predstavljajte si na pol prerezano jabolko. En del pokapljamo z limono, drugega pa pustimo takega kot je. Del, ki ni pokapljan z limono bo hitreje, postal rjav in zguban, ravno zaradi oksidacije. Podobno se dogaja tudi z našim telesom. V primeru, da ne uživamo zadostne količine antioksidantov, pride do hitrejšega staranja, slabšega počutja, utrujenosti, lahko pa tudi do hujših bolezenskih stanj.

Antioksidanti v boj proti prostim radikalom

Uživajte antioksidante, saj izničijo negativne učinke prostih radikalov. Korenina japonskega dresnika je mogočen vir antioksidantov, zaradi vsebnosti resveratrola. 

Ostanite vitalni in mladostni, sebi podarite najboljše.

 * Vključitev antioksidantov v prehrano lahko pomaga zaščititi kožo pred učinki staranja.

 

Produkti

 • Resveratrol Forte®, 30 tablet

  Dodaj v košarico Cena: 24,98 €

  Stanje zaloge: na voljo

  Resveratrol Forte®,  se priporoča za:

  • Zdrav srčno-žilni sistem.
  • Zaščito kože pred staranjem.
  • Zaščito celic.
  • Zaščito pred prostimi radikali.
  • Je vir fitohormonov.

  Izredna moč v eni sami tableti prehranskega dopolnila Resveratrol Forte®. Vsebuje 200 mg, čistega trans-resveratrola in 200 mg fitokompleksa, ki poveča učinkovitost in biorazpoložljivost resveratrola. Priporoča se uživanje 1 tablete na dan s kozarcem vode. 

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.