Ključ je v močnem imunskem sistemu

Ključ je v močnem imunskem sistemu

04.11.2020

Smo v obdobju, ko je močan imunski sistem ključnega pomena, saj je le tak zmožen učinkovite obrambe. To velja za vsako jesen in zimo, letos pa je to še posebej pomembno.

Imunski sistem krepimo s pravilno in zdravo prehrano, dovolj gibanja na svežem zraku, s kakovostnim spancem ter izogibanju stresnim situacijam. V tistih najtežjih obdobjih, pa ga lahko še dodatno podpremo s kombinacijo vitamina C in vitamina D3, da bo deloval tako kot mora. Zato smo za vas pripravili posebno akcijsko pakiranje, ker sta moč vitamina C in vitamina D3 združena.

Attiva C Forte 1000 mg je bogat vir vitamina C s podaljšanim sproščanjem in dodanim riboflavinom (vitamin B2). Vitamin C ima med drugim vlogo pri 

delovanju imunskega sistema ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Poleg tega pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost. Formulaciji je dodan tudi riboflavin (vitamin B2), ki prav tako pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost ter ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Formula podaljšanega sproščanja zagotavlja, da se učinkovina sprošča z enakomerno hitrostjo daljši čas.

Vitamin D3 2000 i.e. je prehransko dopolnilo z visokim odmerkom vitamina D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema, delovanju mišic, k normalni absorpciji kalcija in fosforja ter ohranjanju zdravih zob. Oblika vitamina D3 je pridobljena iz vrst lišajev Cladonia rangiferina. Izdelek je rastlinskega izvora in je primeren tudi za vegane in vegetarijance. Oblika D3 vitamina D je močnejša in deluje dlje časa v primerjavi z obliko D2.

NAKUP AKCIJSKEGA PAKETA

 

Več o tem, zakaj so določeni vitamini v tem obdobju ključni za naše zdravje, si lahko preberetete v izjavah strokovnjakov na spodnjih povezavah:

https://radioprvi.rtvslo.si/2020/10/veste-kaj-jeste-245/

https://micna.slovenskenovice.si/moje-zdravje/strokovnjak-odgovarja-katera-dopolnila-res-potrebujete

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.