Hvala za sodelovanje v nagradni igri

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje v nagradni igri. S prijavo ste se uvrstili v žreb za razstrupljevalna doživetja in tretmaje, ki bodo razstrupili vaše telo in duha. Imena nagrajencev bodo znana v četrtek, 16. 12. 2021 in objavljena na spletni strani www.sanofarm.si.

Ste se že razstrupili?

Ne spreglejte našega razstrupljevalnega vodiča za pomoč in podporo pri prvih korakih na poti čiščenja jeter, ki smo ga zasnovali v sodelovanju s priznano magistro dietetike in diplomirane inženirke laboratorijske biomedicine, Bernardo Habe. V njem boste našli brezplačni 4-tedenski jedilnik, motivacijski dnevnik za sledenje napredka ter osnovna vodila za razstrupljanje telesa in jeter. Končno se boste lahko znebili težav, ki jih povzročajo zamaščena jetra!

Liverin Forte: št. 1 za razstrupljanje jeter!*

Liverin Forte je prehransko dopolnilo, ki že 15 let slovi po svoji originalni formuli, v kateri združuje izvlečke 12 aktivnih učinkovin za razstrupljanje telesa, ki za optimalen učinek medsebojno delujejo v sinergiji.

• Pegasti badelj prispeva k prečiščevanju telesa in razstrupljanju jeter,
• Golostebelni sladki koren podpira imunski sistem,
• Indijska kosmulja prispeva k urejeni prebavi,
• Vitamini B kompleksa prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
• Vitamin E deluje antioksidativno.

Pri razstrupljanju telesa je za doseganje pravih rezultatov zelo pomembno, da uporabimo preverjene rešitve, ki jih priporočajo farmacevti. Ti po izsledkih aktualne raziskave med izdelki za jetra največkrat priporočajo Liverin Forte**. Ne pozabimo, da jetra za učinkovito obnovo potrebujejo tri mesece, zato hitre rešitve ne bodo delovale. Ne hitimo, v enem dnevu ali tednu telesa ne bomo očistili vseh strupov, ki so se tam nabirali skozi leta, priporoča se vsaj trimesečna terapija. Preverite >>> TUKAJ

Izdelka sta na voljo na www.sanofarm.si, lekarnah, specializiranih trgovinah in na telefonski številki 05 6632 440.

*IQVIA Slovenija, IMS Market Viewer, 2007-2021.
** Aktualna raziskava o najpogosteje priporočenih izdelkih brez recepta v slovenskih lekarnah, FarmAsist d.o.o. 2016/2017.

 
 
 

Liverin

 

Iskanje ni obrodilo sadov.

 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.