Candidax MED

Candidax MED

Odpravlja in prepreči prebavne težave zaradi okužbe s Candido Albicans

INDIKACIJA: Candidax MED pomaga pri odpravljanju in preprečevanju okužb in ostalih težav, z značilnim vidnim zmanjšanjem specifične ugodne mikroflore prebavil in posledičnem razvoju gliv vrste Candida Albicans. Priporoča se predvsem pri vseh stopnjah porušenega prebavnega ekosistema, kot posledica daljših antibiotičnih in antimikotičnih terapij, stresnih situacij, oslabljenega imunskega sistema, prisotnosti plinov v gastrointestinalnem traktu. Tvori aktivno zaščito pred vdorom gliv in mikroorganizmov, jih absorbira in naravno izloči.

SESTAVINE: Sredstvo za zgoščevanje: natrijev alginat; korenina sleza (Althaea officinalis), šipek (Rosa canina), ameriški slamnik (Echinacea angustifolia), korenina ratanije (Krameria triandra), suhi ekstrakt propolisa, Lactobacillus acidophilus, olje čajevca (Tea tree oil), eterično olje nageljna (Eugenia caryophyllata), stabilizator: ksantan gumi.

NAVODILA ZA UPORABO: svetuje se zaužitje ene tablete, dvakrat dnevno, pred glavnima obrokoma, z veliko vode.

OPOZORILA: izdelka naj ne uživajo osebe, ki so preobčutljive ali alergične na eno ali več sestavin. V primeru, da simptomi ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom. Hraniti v hladnem in suhem prostoru, odmaknjeno od toplotnih in svetlobnih virov. Hraniti nedosegljivo otrokom. Candidax med se lahko uporablja v času antibiotične terapije po predhodnem posvetu z zdravnikom.

Vsebnost: 30 tablet po 850 mg e 25,5 g

Številka lota in uporabno najmanj do: označena na ovojnini. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži.

Proizvajalec in poreklo: Pharmalife Research srl – Via alla Spiaggia 7/A – 23900 Lecco - Italija

Zastopnik: Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

 

Ostalo » Kandida

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
RAZUMEM

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.